Η πρώτη μας φωτογράφηση

Βάλαμε τα καλά μας , καθαρίσαμε και γυαλίσαμε τα αλόγα μας , φορέσαμε το καλύτερο χαμόγελό μας και μαζευτήκαμε στην Μαρίνα Αλίμου για να φωτογραφίσουμε τα αγαπημένα μας .


Οι συνθήκες ιδανικές και τα αυτοκίνητα 15 τον αριθμό. Ευτυχώς, εδώ που τα λέμε, γιατί παραπάνω δεν θα μας χώραγε ο τόπος !! Το κέφι στο μέγιστο και οι φωτογραφικές μηχανές πήραν φωτιά . Οι οδηγοί έστησαν τα αυτοκίνητα σε ημικύκλιο και μετά τις πρώτες συγκεντρωτικές φωτογραφίες ξεκίνησαν οι ατομικές φωτογραφίσεις με φόντο τα υπόλοιπα αυτοκίνητα .


Χαμογελάστε παρακαλώ !

Ο Art Director μας (Morpheus) έδωσε τον καλύτερο εαυτό του συνεπικουρούμενος από τον μανιώδη της φωτογραφίας sNiPeR. Οι ώρες πέρασαν ευχάριστα και δημιούργησε μεγάλη αναταραχή στους διερχόμενους της Μαρίνας , πολλοί από τους οποίους σταμάταγαν για να ρωτήσουν τι συμβαίνει . Μάλιστα , καλλίγραμμη δεσποινίς , ενθουσιασμένη από το θέαμα , ρώτησε αν κάποιο από τα "έργα τέχνης" που φωτογραφίζαμε προσφερόταν προς πώληση !! 


Δείξτε μας τι έχετε κάτω από το καπό... Αμέσως μετά επακολούθησε καφές και άφθονα λίτρα νερού στην πλησιέστερη καφετέρια . Με τις δυνάμεις μας ανακτημένες και το κέφι φουντωμένο πεταχτήκαμε μέχρι την γνωστή καντίνα για "belly boosting" . Και φυσικά , όπως γίνεται κάθε Πέμπτη βράδυ , οι καντίνα ήταν γεμάτη κόσμο με κοινό χαρακτηριστικό την ομοιομορφία στο ντύσιμό τους !!! Το γαλάζιο με το πηλίκιο κυριαρχούσε σε κάθε γωνία . 
Αφού γεμίσαμε ενέργεια και συζητήσαμε τα παγκόσμια προβλήματα που απασχολούν τον πλανήτη μας αποχωρήσαμε , φροντίζοντας να αδιαβροχοποιήσουμε το οδόστρωμα με τα λάστιχά μας. Για την επόμενη φωτογράφηση θα χρειαστούμε ακόμα μεγαλύτερο χώρο και θα υπάρχει και βιντεοκάλυψη του γεγονότος !


Παιχνίδια με τον ηλιο
  

   320X240 - διάρκεια 0:16 - 3.4 ΜΒ

  Πλάνα απο το event 1

   320X240 - διάρκεια 0:16 - 3.4 ΜΒ

  Πλάνα απο το event 2

 Επιπλέον φώτογραφίες:  Photo1 - Photo2 - Photo3 - Photo4     

Fast@Safe

 

Αρχική σελίδα  |  Το Club   |  Νέα  Εκδηλώσεις  |  Tuning   |   Links   |   Downloads   |   Μέλη   |   Forum    


              Copyright 2003 GTC club