Εκδρομή στα Λαγάδια Αρκαδίας

Μετά την πρώτη μας συνάντηση στη πίστα , είδαμε ότι η παρέα κόλλαγε καλά …. Ο καλύτερος τρόπος να το διαπιστώναμε ήταν μια κοντινή εκδρομή. Χειμώνας καιρός και θεωρήθηκε καλή επιλογή να πάμε στα Λαγκάδια . Το ξενοδοχείο βρέθηκε άμεσα και η περιπέτεια ξεκινά….

Σιγά σιγά η παρέα μαζεύτηκε και το κέφι δυνάμωσε. Το τοπικό ταβερνάκι μας ικανοποίησε άμεσα με άφθονο κρασί και τοπικούς μεζέδες . Μεταξύ των πιρουνομαχιών καταστρώθηκε το σχέδιο της επόμενης μέρας .


   Άποψη του γραφικού χωριού


        Απο αλλη γωνία...


  Μετρήσεις 0-400 σε 1000 μέτρα υψόμετρο ! 
Ειναι τρελοί αυτοί οι   GTC'ers. 

 Μετρήσεις – εξερεύνηση της περιοχής – επανάληψη των πιρουνομαχιών και …..έχει ο Θεός …..

Ο ύπνος ήταν γλυκός , ξεκούραστος ,όπως όλοι περιμέναμε σε αυτό το καταπράσινο βουνό. Το πρωινό ξύπνημα μας βρήκε ετοιμοπόλεμους . Μετά το αδιάφορο breakfast η ομάδα ξεκίνησε .
 Η μεγάλη ευθεία που είχαμε βρει το προηγούμενο βράδυ ήταν το ιδανικό σημείο για τις μετρήσεις μας . Ο ένας μετά τον άλλο παίρναμε σειρά . 0-100 σε πόσο ? …. 

Μετά τα πρώτα αποτελέσματα (πίκρα) όλοι συμφωνήσαμε ότι φταίει το υψόμετρο (και καλά) και περάσαμε με συνοπτικές διαδικασίες στο επόμενο σκέλος της εκδρομής Καφές και κουβέντα, πάντοτε είναι μέσα στο πρόγραμμα


 Χορτάτοι και ετοιμοι για υπνο - Να σημειωθεί οτι οι πίτσες ήρθαν (γρήγορα και με ασφάλεια...) κατόπιν καταδρομικής αποστολής στο διπλανό χωριό

Εξερεύνηση …… Εξερεύνηση ??? στις 2 το μεσημέρι? Τελικά εξερευνήσαμε μια εντυπωσιακή ταβέρνα (ως συνήθως) στην υπέροχη Βυτίνα και τιμήσαμε τα τρομερά γλυκά τοπικού ζαχαροπλαστείου. 

Το απόγευμα απολαύσαμε τον καφέ μας χαζεύοντας το τζάκι , ενώ η μηχανογραφική ομάδα καταχωρούσε ψηφιακά τις φωτογραφίες και τα βίντεο της ημέρας . Οι ώρες περνούσαν ευχάριστα και τα επιτραπέζια παιχνίδια έδιναν κι’έπαιρναν . 

Και επειδή η ομάδα είχε έρθει εξοπλισμένη για όλα , για τους πιο τολμηρούς υπήρχε και η σκοποβολή με αεροβόλα , στην εξωτερική περίβολο του ξενοδοχείου . Τελικά , όλες αυτές οι αθλοπαιδίες μας άνοιξαν την όρεξη (τι πρωτότυπο) και το καταδρομικό τμήμα της ομάδας έφερε τα απαραίτητα προς βρώσιν από την Βυτίνα . Shopping παραδοσιακών προϊόντων...


Σε πρώτο πλάνο ο γρηγορότερος (στο φαί) του GTC 


Αναμνηστική στην  Δημητσάνα

Η Κυριακή μας βρήκε χαλαρούς , να προσπαθούμε να ξυπνήσουμε τον Morfeus , που τιμώντας το ψευδώνυμο του , δεν ξύπναγε με τίποτα. 

Ξεπερνώντας αυτόν το σκόπελο πήραμε τον δρόμο της επιστροφής περνώντας από την Δημητσάνα και ακολουθώντας μια καταπληκτική ορεινή διαδρομή μεταξύ Σταμνίτσας – Μαινάλου – Βυτίνας . 

Το χιόνι μας τίμησε στο βουνό , ενώ η είσοδός μας στην Εθνική συνοδεύτηκε από τρομερή βροχόπτωση . Τα βλέμματα κουρασμένα αλλά οι μπαταρίες γεμάτες , υποσχεθήκαμε να το ξανακάνουμε. Το λιθαράκι είχε μπεί…..


Στο Μαίναλο για μερικές χιονιές πριν την επιστροφή

Fast@Safe

 

Αρχική σελίδα  |  Το Club   |  Νέα  Εκδηλώσεις  |  Tuning   |   Links   |   Downloads   |   Μέλη   |   Forum    


              Copyright 2003 GTC club