1ο Track-Day του GTC στα Μέγαρα

Πως ξεκινήσαμε ……

Όλοι μας είχαμε την τρέλα για τα αυτοκίνητα , την οδήγηση και την μοντίφα . Όλοι μας είχαμε περάσει από τα λιμανάκια προσπαθώντας έστω και για λίγο να χαζέψουμε κάποιο φτιαγμένο αυτοκίνητο , να περάσουμε το πέταλο λίγο πιο γρήγορα από τους άλλους, να αναδείξουμε, σε αυτό το λίγο, τις οδηγικές μας ικανότητες . 
Το μόνο που δεν είχαμε ήταν κάτι να μας ενώσει … κάτι να μας φέρει σε επαφή …… και αυτό το κάτι το βρήκαμε μέσω του Forum του περιοδικού “Power”. Κουβέντα στην κουβέντα , post στο post , έπεσε η μεγάλη ιδέα από τον Χρήστο (Passat18T)

 Μαζευόμαστε όλοι στην πίστα στα Μέγαρα ?

Αυτό ήταν . Η συνάντησή μας εκεί ήταν επιτυχημένη και μας άφησε την εντύπωση ότι γνωριζόμασταν χρόνια . Αλλά καλύτερα να διαβάσετε το Post που έγραψε στο forum ο Χρήστος(Passat18T) , αμέσως μετά το event:

 "Έλα Αλέκο! Πόσο είπαμε ότι θα κάναμε τον γύρο στα Μέγαρα? 1:14?? Πόσοοοοοοοοοοοο? Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή... 

Εμφανίστηκαν ο Α418ΤQ με το γνωστό RS4/Α4, ένας φίλος του εκτός φόρουμ με ένα Αstra 1.4 Turbo φτιαγμένο όσο δεν παίρνει, ο Fast@Safe με το Octavia 4x4 ABT, ο GIANNHS με την Alfa 146 2.0, ο JIM 147 με την Alfa 147, ο Leon20VT με Leon 1.8T, ο Φρειδερίκος με το Corsa 1.4 και ο γράφων με Passat 1.8T. 


  
      Σε παράταξη στο parking (αλάνα...) της πίστας

Φτάσαμε στην πίστα στις 9:15 το πρωί, συστηθήκαμε κλπ, χαζέψαμε διάφορους που έκοβαν γύρους στην πίστα, και γνωρίσαμε και την cult φιγούρα της πίστας τον Κο Θεμιστοκλή που γυρίζει την πίστα μανιωδώς με ένα Opel Astra Coupe Turbo σε πολύ καλές γραμμές, χρόνους και με φοβερή επιμονή!! 

Περιμέναμε μην εμφανιστεί κανείς άλλος μέχρι τις 11:00 περίπου και μετά αποφασίσαμε να πάμε στην Πάχη για καφέ. 

Ο Μυστικός δείπνος (καφές) στην Πάχη ...

 Απο εδώ ξεκίνησε το GTC

Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είδαμε πουθενά τον Vlasis_Highlander οπότε φίλε Βλάση, είτε δεν κατάφερες να έρθεις πρωί είτε ήρθες μετά τις 11 που φύγαμε για Πάχη. 

Θα σε δούμε στις 30/11 τελικά Το νέο της πίστας είναι ότι δεν υπάρχει πλέον ωροχρέωση αλλά ισχύει μόνο 1 τιμολόγιο, 55 Ευρώ οι 2κίνητοι και 65 οι 4κίνητοι για όλη την ημέρα μέχρι την δύση του ηλίου όσο διάστημα και αν κάτσεις στην πίστα... 
Κατά τις 1:00 το μεσημέρι επιστρέψαμε στην πίστα όπου οι αγριεμένοι αποφάσισαν να επιτεθούν στην πίστα και να την κατακτήσουν. 
Το τi έγινε δεν περιγράφεται....


 Όλοι σχεδόν μπορούσαν μόλις μάθαιναν την πίστα λίγο να γυρίσουν σε 1:26-1:22,5 ασχέτως αυτοκινήτου και ιπποδύναμης. Καλύτεροι χρόνοι περίπου στο 1:21,5 ο Fast@Safe (λέγε με και Hilux Toyota ) και ο Jim147 . 

Και επειδή "τα αγαθά κόποις κτώνται" είχαμε και τις εξόδους μας!! Αμ πώς!!!! 1 έξοδο ο Fast@Safe και 2 ο Jim147 σε 3 διαφορετικές στροφές!! (για να μην πλήττουν και οι στροφές )  


                 Μια μίνι σύσκεψη για να δούμε ποιοί θα μπούνε !

Οργασμός στα πίτς...

Ο Fast@Safe και η Octavia για πρώτη φορά στην πίστα

Οι ζημιές ήταν ευτυχώς αμελητέες... Όσοι δεν ήρθατε χάσατε, αλλά επειδή πωρωθήκαμε θα το ξανακάνουμε Έχουν τραβηχτεί και videos, ακόμα και μέσα από τα αυτοκίνητα κατά την διαδρομή και μόλις μπουν σε κάποιο server θα σας ενημερώσω για να τα δείτε. Άντε και την άλλη φορά περισσότεροι "

 Δείτε video απο το event:

   320X240 - διάρκεια 1:47 - 41.7 ΜΒ

  In-car video - γυρίστε την πίστα μέσα από την Alfa!

   320X240 - διάρκεια 0:32 - 11.3 ΜΒ

  Alfa 146 - Octavia - Leon στην K9

    320X240 - διάρκεια 0:14 - 4.9 ΜΒ   Πέρασμα από την Alfa 147
 

Αρχική σελίδα  |  Νέα  Εκδηλώσεις  |  Tuning   |   Links   |   Downloads   |   Μέλη   |   Forum    


              Copyright 2003 GTC club